Revochip ukratko

21

Godina iskustva u chiptuningu

Osnovani 2003. godine sa ciljem da pratimo napredak u svetskoj auto industriji. Pratimo lidere u ovoj oblasti i konstantno smo u epicentru dešavanja prilagođavajuci se stalnim promenama koje nosi napredak tehnike i elektronike.

5.000

Automobila i kamiona

...svih svetskih proizvođača je prošlo kroz Revochip servis. Rezultat toga je 100% zadovoljnih klijenata.

4x4

Najsavremeniji Dyno tester u Evropi

Jedna od naših poslednjih investicija je profesionalni 4WD Dyno tester Italijanske firme Bapro, jedinstven uređaj tog tipa u Srbiji i okruženju. BPA 4R je uređaj za detaljno merenje snage i obrtnog momenta automobila sa pogonom na 2 ili 4 točka. Uređaj poseduje 2 magnetne kočnice (eddy current brake's) uz pomoć kojih prilikom testa pravi realne uslove puta.

Način rada

Zakazivanje telefonom ili e-mail-om

Zakazivanje je obavezno dan-dva ranije. Kompletna procedura modifikacije traje 4-5h, pa se trudimo da ne preklapamo termine i tako štedimo Vaše vreme.

Dyno testovi i provera stanja motora

Najpre je neophodno utvrditi postojeće stanje motora i da li je motor uopšte spreman za modifikaciju. To radimo Dyno testovima odakle se vidi originalna snaga automobila. Takođe dijagnostičkim uređajima proveravamo parametre auta pri maksimalnom opterećenju.

Modifikacija softvera - glavni deo chiptuning-a

Specijalnim alatima očitavamo originalni softver iz računara, vršimo obradu mapa i zatim sve to programiramo nazad u računar. Ne koristimo univerzalne i klonirane mape, već se svaka modifikacija radi isključivo u skladu sa stanjem motora, pa tako ni jedan krajnji rezultat nije isti.

Provera rezultata i završni Dyno testovi

Na kraju ponovo slede Dyno testovi kao i nova provera parametara dijagnostičkim uređajima. Ukoliko predviđeni parametri nisu u idealnom opsegu, rade se dodatne korekcije u softveru sve dok se to ne postigne. Vlasnik dobija dijagrame snage i obrtnog momenta sa Dyno testova, pre i posle modifikacije i automobil je spreman za put.

Dok čekate na servis

Kod nas ništa ne prepuštamo slučaju, tako da dok klijenti čekaju na servis, mogu se osvežiti kafom uz Wi-Fi, TV ili novine.

wi-fi
tv polaris
kafa lavazza

Kontakt

Gde se nalazimo

  • Zrenjaninski put 43p
  • 11210 Beograd, Srbija

Kontakt

Povežimo se

  • Ponedeljak – subota: 09-18h
  • Nedeljom ne radimo