BAPRO 4WD DYNO tester konacno u Srbiji!

07.11.2014. |Chiptuning

Od samog pocetka poslovanja imali smo ambicije da budemo lider na teritoriji Srbije u oblasti softverske modifikacije ( chiptuning-a ). Nase velike ambicije vremenom su prerasle u velike investicije. Sve to naravno u cilju da svojim klijentima pruzimo maksimalan kvalitet i profesionalnu uslugu.

Sa ponosom mozemo reci da je Revochip jedini chiptuning servis u Srbiji koji Vam moze ponuditi detaljno merenje snage i obrtnog momenta za vozila sa pogonom na 4 tocka, sto je jos jedan dokaz kvaliteta naseg rada. 4WD DYNO tester italijanske firme Bapro ( www.bapro.it ) poseduje 2 kocnice ( poznatije kao "eddy current brake`s" ) uz pomoc kojih prilikom testa pravi realne uslove puta. Merenje snage do 1200hp i brzine do 360km/h samo su neke od karakteristika koje ovaj uredjaj podrzava. Bapro je jedini DYNO tester u svetu koji nema mehanicki link izmedju prednjih i zadnjih rolera, vec koristi elektroniku za sinhronizaciju brzine rolera, cime se eliminise bilo kakav gubitak prilikom merenja i dobija na maksimalnoj preciznosti. Kompletnu pricu zaokruzuje sistem hladjenja i unosa vazduha u motor prilikom testa ( "Bapro cooling system" ), ciji ventilatori sa motorima od 6kw imaju protok od 50.000m3/h. Takodje, dizajniran je tako da hladi katalizator i DPF prilikom DYNO testa sto omogucava duge vremenske testove bez pregrevanja pomenutih komponenti.

Mnogobrojni zvanicni partneri i korisnici Bapro DYNO testera ( medju kojima je i veliki broj proizvodjaca automobila i motora http://bapro.it/en/partners.php ) najveci su dokaz kvaliteta ovog uredjaja.

DYNO test kod nas mozete uraditi i bez chiptuning-a, ako zelite da proverite pravo stanje motora ili ste chiptuning radili u nekom drugom servisu. U tom slucaju cena DYNO testa je:

2WD DYNO test - 30eur
4WD DYNO test - 40eur
1h DYNO test - 100eur
Nakon merenja dobijate graficki prikaz krive snage i obrtnog momenta.

Za testiranje automobila na DYNO testeru potrebno je da budu ispunjeni sledeci uslovi:

automobil mora biti potpuno ispravan i spreman za DYNO test
proverite da nema curenja ili prelivanja raznih tecnosti iz automobila u DYNO ( nafta, ulje, rashladna tecnost ). U protivnom se doplacuje dodatnih 1h koliko vremena je inace potrebno da se DYNO rasklopi i ocisti
gume moraju biti na radnom pritisku
automobil sa protektiranim gumama se ne moze testirati na DYNO testeru


Podeli sa prijateljima

Slične vesti

Kontakt

Gde se nalazimo

  • Zrenjaninski put 43p
  • 11210 Beograd, Srbija

Kontakt

Povežimo se

  • Ponedeljak – subota: 09-18h
  • Nedeljom ne radimo