Klima u minus snaga u plus

01.06.2012. |Chiptuning

Klima uređaj je postao obavezan deo opreme svih modernih automobila i spas u vrelim letnjim mesecima koji su pred nama. Razvojem tehnike ali i pod uticajem stalne borbe proizvođača za novim kupcima klima nije više privilegija skupih modela srednje i više klase pa se u današnje vreme u blagodetima rashlađivanja mogu uživati i oni koji sebi ne mogu priuštiti veće i jače automobile.

Tu dolazimo do problema sa kojim se susreću svi oni koji voze automobil opremljen klima uređajem a koji pokreće benzinski atmosferski motor ili mali dizelaš. U letnjim mesecima pri uključivanju u pogon kompresora klime osetan je pad snage što pored znatnog umanjenja performansi automobila donosi ono što u današnje vreme najviše „boli“ vozače, veću potrošnju goriva.

Revochip professional tuning servis remapom atmosferskog agregata anulira ovaj problem. Dobitak snage i obrtnog momenta od nekih desetak procenata na atmosferskom motoru nekome može zvučati malo ali upravo ta „inekcija“ vašem ljubimcu vraća agilnost pri vožnji u brdskim predelima i pri preticanju a potrošnju vraća na normalu. Ono što posebno ističemo je da za većinu modela sa atmosferskim motorom cena chiptuninga manja u odnosu na dizel agregate i do 50%. Iskoristite priliku da pre početka letnje sezone u Revochip servisu uz povoljne uslove pripremite svoj automobil. Više informacija možete dobiti na mailove office@revochip.com, marketing@revochip.com ili na telefon 060/606-7000.


Podeli sa prijateljima

Kontakt

Gde se nalazimo

  • Zrenjaninski put 43p
  • 11210 Beograd, Srbija

Kontakt

Povežimo se

  • Ponedeljak – subota: 09-18h
  • Nedeljom ne radimo