Prvi Revochip Rolling Day

15.07.2012. |Chiptuning

U subotu 14 jula Revochip professional tuning servis je za sve zainteresovane organizovao RollingDay, prvu manifestaciju takvog tipa u Srbiji. Ljubitelji automobila i automobilizma su mogli, uz neformalno druženje, da potpuno besplatno provere pravu snagu svojih četvorotočkaša na Revochip dyno testeru poslednje generacije.

Elektroničari i mehaničari Revochip servisa bili su dostupni da ogovore na mnogobrojna pitanja vezana za chiptuning i optimizaciju rada motora. Takođe svi prisutni su mogli na licu mesta da se uvere u kvalitet rada servisa tokom specijalno organizovanih promo vožnji. Na raspolaganju je bio, u Srbiji prvi chipovani, VW Polo 1.6TDi iz čijeg je agregata od 75ks Revochip remapom dobio 131ks kao i Audi A6 3.0TDi, stage 3 monstrum, projekat koji je specijalnim softverom uz mehaničke modifikacije do sada dao ogromnih 350ks.

Revochip RollingDay uveličali su i Šampioni države u automobilizmu Milovan Mikica Vesnić i Žarko Terzić. Vrhunac dana zasigurno su bile drift vožnje. Za volanom BMW-a M5 od preko 400ks bio je Terzić a saputnici svi oni koji su imali hrabrosti da se upuste u ovakvu avanturu.

Ono što je ipak najbitnije je činjenica da su zaintzeresovani vlasnici automobila mogli da konačno dokažu i pokažu koliko agregati iz njihovih vozila zapravo mogu da im pruže. Neki su otišli razočarani manjkom „konja“, drugi su bili zadovoljni dok su pak treći odličili da je Revochip remap pravo rešenje. Svi se u jednom ipak slažu, druženje je bilo vrhunsko.

Revochip se naravno neće zaustaviti na ovoj manifestaciji i već za oktobar priprema novo, još veće okupljanje sa novim sadržajima i atraktivnim programom.


Podeli sa prijateljima

Slične vesti

Kontakt

Gde se nalazimo

  • Zrenjaninski put 43p
  • 11210 Beograd, Srbija

Kontakt

Povežimo se

  • Ponedeljak – subota: 09-18h
  • Nedeljom ne radimo