Revochip ECO Tuning

10.09.2012. |Chiptuning

U današnjim uslovima rada moderne firme cena goriva znatno utiče na ukupne troškove privređivanja. Bilo da je u pitanju velika kompanija ili malo predužeće i bez obzira koliki vozni park poseduje, svaki pa i najmanji procenat uštede na gorivu doprinosi uspešnijem poslovanju. Revochip professional tuning servis u cilju da poboljšate efikasnost i smanjite troškove može Vam ponuditi uslugu EcoTuninga.

Optimizacijom rada motora Vaših vozila istovremeno ćete smanjiti potrošnju i povećati performanse Vašeg voznog parka bez obzira da li su u pitanju putnička, laka dostavna ili teška teretna vozila. Uštedećete novac ali i produžiti radni vek vozilima koja će svoje najbolje performanse davati na znatno nižim obrtajima motora i time izbegnuti režime rada kada motor troši najviše energenata.

Kako funkcioniše EcoTunining? Remapom elektronske jedinice vozila Revochip servis optimizuje rad motora i i na najbolji mogući način koristi skrivene rezerve koje ostavlja svaki proizvođač. Povećanje vrednosti obrtnog momenta i dostupnosti istog mnogo ranije uz dozirano povećanje snage recept je za uštedu. Naravno sledi pitanje zbog čega sama fabrika ne uradi isto? Odgovor je manje-više jednostavan. Masovna proizvodnja i globalno tržište zahtevaju od proizvođača da sam agregat prilagodi uslovima ekploatacije i na prostoru Južne Amerike i na prostoru Sibira. Drugi razlog je da proivođač time što ne iskoristi pun potencijal motora sam sebi ostavlja mogućnost da u narednim godinama samo softverski osveži gamu motora predstavljajući je kao novu ili redizajniranu. Takvih primera ima bezbroj.

Govoreći u procentima ušteda na gorivu se kreće u proseku oko 15%, u zavisnosti pre svega od toga kuda se vozilo primarno kreće, da li su u pitanju autoputevi ili lokalna kreni-stani isporuka. Drugi ključni faktor je čovek, vozač, koji mora znati i hteti da iskoristi datu mogućnost. Prosta matematika u svakom slučaju nam govori da se ulaganje u EcoTuning isplati već u intervalu od 15.000-20.000km. U prevodu u drugoj polovini godine eksploatacije jednog prosečnog službenog vozila Vaša firma počinje da štedi. Umesto da novac trošite na gorivo možete ga uložiti u razvoj sopstvenog biznisa koji će Vam sutra doneti dodatnu zaradu.


Podeli sa prijateljima

Slične vesti

Kontakt

Gde se nalazimo

  • Zrenjaninski put 43p
  • 11210 Beograd, Srbija

Kontakt

Povežimo se

  • Ponedeljak – subota: 09-18h
  • Nedeljom ne radimo