Revochip moto šampioni

26.09.2012. |Motorsport

Dušan Blagojević i Goran Stojanović iza sebe imaju više nego uspešnu sezonu. Mlađi Dušan je u klasi 600 hepening došao do titula Šampiona Srbije i Istočne Evrope dok se nešto iskusniji Goran sa uspehom borio sa jakom konkurencijom BMW timova u premium klasi 1000 SuperStock i stigao do treće pozicije u obe serije.

Poslednja trka sezone vožena je na aerodromu Batajnica proteklog vikenda. Blagojević je u svoje dve trke bio više nego ubedljiv i sa ogromnom razlikom trijumfovao ispred drugoplasiranog i pored pada na jutarnjem zagrevanju. Stojanović, koga većina bolje poznaje pod nadimkom Mrsi, imao je nešto teži zadatak. Iako tehnički inferioran u odnosu na BMW motocikl poslednje generacije stiže do drugog mesta na podijumu nakon uzbudljive borbe sa Vukašinom Bajićem čiji je motor, na kraju se ispostavilo samo na papiru, znatno brži od Mrsijevog Kawasakija.

Tehničku podršku za oba vozača MK Brezik iz Beograda pružao je Revochip Professional tuning servis koji od sada pored titula u automobilizmu sa ponosom može da doda i titule osvojene u brzinskom motociklizmu.


Podeli sa prijateljima

Kontakt

Gde se nalazimo

  • Zrenjaninski put 43p
  • 11210 Beograd, Srbija

Kontakt

Povežimo se

  • Ponedeljak – subota: 09-18h
  • Nedeljom ne radimo